Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ergürmek evetğu kucakin, mümkün olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem kırmızıınmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve gür çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Tamlanan merdivenler genelde konstrüksiyonnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen takkadak bina mideinden kolaylık ve emniyetli kaçışın esenlanması bâtınin kuruluşlırlar. Yasal olarak da her mimarida bulunması zorunludur.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu dokumanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Bina çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve yangın kapısı kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page